Bushra Nazir

Senior iOS-utvikler

Bushra har bred erfaring med iOS-utvikling skrevet i programmeringsspråkene Swift og SwiftUI. Som en del av utviklingsteamet har hun jobbet både med native og webview-apper på tvers av forskjellige domener som kassasystem (POS), bank og medlemsorganisasjoner. I tillegg til Swift og Swift UI har hun jobbet med et bredt spekter av verktøy og teknologier, bl.a. Firebase, Instabug og Postman for å nevne noen. Hun har mye erfaring med å forbedre utformingen av apper ved bruk av universell utformingsprinsipper, slik at apper blir mer tilgjengelig for alle.

I tillegg til å kode, har hun også vært ledet flere prosjekter og vært iOS Lead for disse. For å sikre at prosjekter er godt dokumentert og tilgjengelig for resten av teamet og kunden, har hun stort fokus på dette.

Bushra har mastergrad i informatikk (programmering og nettverk) fra Universitetet i Oslo (UiO). Før hun begynte i Beining & Bogen jobbet hun hos Sintef for EU sitt DataBench-prosjekt som involverte Big Data-teknologier. Hennes erfaring i et så dynamisk og forskningsorientert miljø har gitt henne en robust forståelse av komplekse datalandskap. Hun ønsker å jobbe med moderne intuitive apper som involverer sensoriske data.