Eva Dufey

Leder for design & Partner

Eva Dufey er en nysgjerrig, ambisiøs og allsidig designer. Hun elsker å hjelpe, inspirere og spre glede i menneskers liv gjennom magiske brukeropplevelser, og har over fem års erfaring innen design og brukeropplevelser for digitale tjenester.

Tidligere har hun vært designer i Hyper (HyperRedink), hvor hun blant annet jobbet med apper for kunder som RiksTV, Atea, Tine og Diplom-is. Hun er utdannet i Spania og Norge innen visuell kommunikasjon og har også studert fransk i Frankrike.

Hun er også glad i å dele sin kunnskap og erfaring med andre gjennom inspirerende og visuelle Keynotes på konferanser og ulike arrangementer. Blant annet har hun vært foreleser i Grensesnittdesign på Høyskolen Kristiania og Interaksjonsdesign på Universitet i Volda/IGM.

Innenfor design elsker Eva å utfordre og utforske nye idéer. Det å gjøre arbeidet levende gjennom animasjon og interaktive prototyper er også viktig for henne. Hun er inspirert av vakkert håndtverk, ulike kulturer og den magiske verden vi lever i. Eva streber alltid mot å lage pixel perfekte produkter som gir verdi og setter brukerens behov i fokus. Drømmen er å designe en app som vinner Apple Design Award!