Jean Tuffier

Seniorutvikler

Jean har en bachelorgrad i datateknikk og en mastergrad i IT-prosjektledelse fra Frankrike, hvor han kommer fra. Hans hovedfokus er Android og Kotlin, men han har mye erfaring med å utvikle apper på forskjellige plattformer og teknologier, inkludert Kotlin multiplatform, Flutter og Android TV. Jean har brukt Java siden 2011. Kotlin begynte han med litt før v1.0.0 kom ut i februar 2016 og har brukt den på daglig basis siden den da.

Han fikk sin første jobb i Norge hos Hyper. Mens Jean jobbet der, bidro han på apper for Cubus og BikBok. Etter Hyper jobbet han hos Tidal i 2 år. TIDAL er en artist-eid global musikk streaming- og underholdningsplattform som opererer i 53 land med over 3 millioner abonnenter. I løpet av hans tid på TIDAL var Jean ansvarlig for å implementere nye funksjoner og forbedre eksisterende kodebase. Disse funksjonene og forbedringene inkluderer ombygging av TIDAL-appen, samt forbedring av TIDAL TV-appen.

I Beining & Bogen har han hatt hovedansvaret for OBOS sin tjeneste Vibbo og IoT-appen Eva Smarthus, samt utviklet Telia Android TV.

Jean er godt over gjennomsnittet glad i å trene og trener nesten hvilken som helst sport som involverer et brett året rundt, enten om det er er snøbrett eller surfing. Og når han ikke står på et brett, så trener han nok kickboxing.