May Linn Skage

UX Designer

May Linn er en nysgjerrig og målrettet UX Designer som er lidenskapelig opptatt av mennesker og gode brukeropplevelser. Hun er utdannet UX designer ved Noroff School of Technology, og har tidligere utdanning som sminkør ved NISS i Oslo, og sosial atferdsvitenskap fra Santa Monica College i California, USA.

Hun har som mål å gjøre morgensdagens digitale verden mer brukervennlig. Med et brukersentrisk tankesett ser hun stor verdi i forståelse og empati, og dette danner grunnlaget for å forvandle idéer til vakkert, brukbart og nyttig design. Ved hjelp av designverktøy som Figma elsker hun å utfolde seg kreativt med farger og former, og å skape løsninger som dekker både kunden og brukerens behov.

Etter flere år i utlandet, og arbeidserfaring innenfor salg og service har hun opparbeidet en god evne til å kunne omstille seg og håndtere endringsprosesser. Hun elsker å lære, og setter pris på alt av tilbakemeldinger og samarbeid som kan bidra til å løfte et produkt til nye høyder. På fritiden er hun glad i å trene, reise, nye opplevelser og å lære nye ting.